BLIV GODT KØRENDE

Vi tilbyder en billig lejebil, når din egen er på vores værksted i Silkeborg.

billig LEJEBIL

Kan du heller ikke undvære din bil i hverdagen? Bare rolig, det har vi tænkt på. Vi sørger for, at du altid er godt kørende – også når din egen bil er på vores værksted i Silkeborg for service eller reparation.

Vil du booke tid til din bil på vores autoriserede værksted? Så kan du booke online lige her

Når din bil skal på liften, tilbyder vi dig en lejebil til en særdeles attraktiv pris, som starter fra kun 249 kr. pr. dag inklusiv moms. Derudover betaler du kun brændstof for din kørsel. Du kan desuden frikøbe dig fra selvrisiko for 100,- pr. dag. (maksimum i 4 dage)

Husk bare lige, at lejebilen skal bestilles samtidig med indskrivning til værkstedet – så er du sikker på, at lejebilen står klar til dig, når du afleverer din egen bil til værksted. Det er dejligt nemt, for så kan du fortsætte din dag helt uden at opleve gener af at undvære din bil.

Vores lejebiler leveres selvfølgelig med vinterdæk, når vejret kræver det.

Mangler du vinterdæk til din egen bil? Få et tilbud på fire nye dæk hos os – kontakt vores lager på 86 82 27 00. Vi tilbyder også sikker opbevaring af dine dæk i Silkeborg. Se mere her

11305 - Poul Munk - 009
11305 - Poul Munk - 046

LANGTIDSLEJE

Er du på udkig efter længere tids leje af en bil, så har vi også masser af muligheder i vores bilhus. Du kan se vores billige udlejningsbiler i alle størrelser og priser lige her. 

Vi er her
For at hjælpe

Book tid til service?

Book tid til din næste bilservice igennem vores værkstedsbooking modul.

BOOK-SERVICE