Elstrøm biludlejning

Udlejning af personbiler, varevogne, minibusser og flyttebiler til attraktive priser.

udlejningsbiler til

ethvert behov

Mangler du en lejebil til flytning, ferie, et praktisk gøremål eller andet, så har Elstrøm Biludlejning i Silkeborg lige hvad du skal bruge. Hos os kan du leje alt fra små personbiler til varevogne, minibusser og flyttebiler. Du vælger helt selv lejeperiode – til gengæld tilbyder vi attraktive priser. 

Ovenfor kan du indtaste dine ønsker til lejeperiode, hvorefter du kan se, hvilke biler vi kan tilbyde dig. Du er også altid velkommen til at ringe på tlf. 52 10 27 34 eller 86 82 27 00 eller sende en mail på ah@poulmunk.dk, hvis du ønsker hjælp eller har spørgsmål til vores biludlejning. 

Elstrøm_biludlejning

priser fra

KUN 299,- PR. DAG

Hos Elstrøm Biludlejning skal det være nemt og bekvemt at leje bil. Derfor har vi også attraktive priser på dagsleje – helt ned til 299,- pr. dag. Prisen inkluderer altid ansvars- og kaskoforsikring samt 100 km pr. dag, men du kan naturligvis tilkøbe ekstra km, så du kan komme rundt til alt, hvad du skal i din lejeperiode. Ved afhentning af bil reserveres et depositum på dit betalingskort.

Ønsker du at køre til udlandet i din lejeperiode, tilbyder vi også tilkøb af udenlandsforsikring, så du med ro i sindet kan drage ud i verden.

biludlejning

alle ugens dage

Vi tilbyder både afhentning og aflevering på alle ugens dage. Det betyder, at du kan sætte lejeperioden lige efter dit ønske. Vi er her alle ugens dage til at udlevere bilen til dig. Det samme er vi, når du skal aflevere den igen.

Åbningstider for biludlejning: Man.-fre.: 09.00-17.00. Weekend: 10.00-15.30.

har du spørgsmål?

kontakt os her

Har du spørgsmål til vores biludlejning er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Du kan ringe på tlf. 52 10 27 34 eller 86 82 27 00. Alternativt kan du sende en mail til ah@poulmunk.dk eller udfylde kontaktformularen. Så hører du tilbage fra os hurtigst muligt.

Du kan læse vores handelsbetingelser her

Vi er her
For at hjælpe

Book tid til service?

Book tid til din næste bilservice igennem vores værkstedsbooking modul.

BOOK-SERVICE