Privatlivspolitik

Nedenfor beskriver vi, hvilke informationer vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, hvad vi bruger dem til, hvordan vi behandler dine personoplysninger, hvilke rettigheder du har, hvad du skal gøre hvis du har spørgsmål etc.

Det er vigtigt for os, at du oplever den højeste grad af gennemsigtighed og tryghed og ikke oplever overraskelser i forbindelse med registrering af dine persondata.

Vi håber derfor, du vil tage dig tid til at læse vores privatlivspolitik grundigt igennem og har du spørgsmål omkring vores behandling af dine persondata, er du altid velkommen til at kontakte os.

Dataansvarlig

Nedenstående virksomhed er dataansvarlig og indsamler, behandler og passer på dine data.

Poul Munk
Nørrevænget 15-23
8600 Silkeborg
CVR: 82272828

Tlf.: 86 82 27 00
Fax: +45 86 80 36 16
E-mail: munk@poul-munk.dk
Web: http://www.poul-munk.dk

Indsamling af persondata

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Persondata registreres kun, hvis du giver disse frivilligt, f.eks. ved at acceptere cookies, ved udfyldelse af kontaktformular, ved booking af prøvetur, ved tilmelding til nyhedsmail, ved indgåelse af samarbejde med os mv.

Du har altid mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Det gør du ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at sende en mail til munk@poul-munk.dk

Formålet med indsamling af persondata

Afhængig af i hvilken sammenhæng vi har kontakt med dig, indsamler vi forskellige persondata om dig. 

Vi behandler eksempelvis dine persondata til følgende formål:

  • Køb/salg eller leasing af biler
  • Indregistrering, finansiering og forsikring
  • Booking af prøvetur
  • Anmodning om tilbud
  • Brugtbilsvurdering
  • Markedsføring

Eksempel på data vi indsamler om dig kan være

Dine kontaktoplysninger. Afhængig af, hvilken forbindelse det er i, kan det f.eks. være navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, CPR-nummer, kørekort, forsikringsoplysninger, betalingsoplysninger mv

  • Oplysninger om din nuværende bil. F.eks. Mærke, model, km, biltype, motor, gear, udstyr, registreringsnummer, stelnummer mv
  • Cookies: Se særskilt cookiepolitik.
  • Oplysningerne indsamles enten direkte fra dig eller via offentligt tilgængelige registre som f.eks. motorregistret og tinglysning, fra forsikringsselskaber, finansieringsinstitutter mv. 

Når indsamlingen og behandlingen af personoplysninger sker i forbindelse med salg/køb af biler eller finansieringsaftaler er det obligatorisk for os som forhandler, at indsamle personoplysningerne for at vi kan indgå og opfylde kontrakten.

Manglende samtykke til indsamling af persondata

Ønsker du ikke at give dine personoplysninger, er det ikke er muligt at indgå eller gennemføre en aftale om salg/køb/finansiering eller leasing, ligesom vi f.eks. ikke kan kontakte dig omkring vigtige serviceindkaldelser og information, der kan have indvirkning på din bils garanti og vedligeholdelse, samt tilbud, nyheder og produktinformationer.

Videregivelse af personoplysninger til tredjeparter

Vi deler selvfølgelig kun dine persondata når det er nødvendigt. Når vi deler dine persondata, gør vi det for at give dig den bedst mulige service. Du får nyttige informationer, der drejer sig om din bil og sikkerhed. Vi kan f.eks. indkalde dig til dækskifte, se hvornår din bil bør komme til service, så du kan beholde din bils fabriksgaranti, samt eventuelle andre garantier.

Vi deler dine oplysninger til tredjeparter i forbindelse med køb/salg af biler og leasingaftaler, herunder finansieringsselskaber og forsikringsselskaber. Personoplysninger videregives til motorregistret, SKAT, eventuelle finansieringsselskaber, forsikringsselskaber mv., som skal bruge dine personoplysninger i forbindelse med bilkøb, finansiering, modtagelse af købesum, tegning af forsikring, leasingaftale mv.

For at levere tjenester som prøvetursbooking, tilbudsforespørgsler, brugtbilsvurdering, tilmelding til nyhedsbrev, og konkurrencer, indsamler vi en ligeledes række data, der videregives til vores samarbejdspartnere.

Vi anvender forskellige databehandlere til at behandle de data vi indsamler eller til at udføre forskellige funktioner. Eksempelvis virksomheder der leverer vores økonomisystem, marketingstjenester der agerer på vores vegne og som f.eks. administrerer og kommunikerer meddelelser, fragtfirma ved levering af materiale samt tilbud og IT-relaterede tjenester f.eks. opbevaring og vedligeholdelse. Disse tjenesteleverandører må kun behandle dine persondata i overensstemmelse med vores instruktioner og må ikke anvende oplysningerne til deres egne formål.

Dine persondata vil blive behandlet i EU/EØS. For modtagere, uden for EU/EØS, har vi sikret, at der er tilstrækkelig beskyttelse af dine persondata med såkaldte standardiserede databeskyttelsesregler. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Behandlingsprincipper

Uanset i hvilken sammenhæng vi behandler dine persondata, vil de blive behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil selvfølgelig kun blive anvendt til det formål de er indsamlet og vil derefter blive slettet.

Rettigheder 

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af dine personoplysninger. 

Dine rettigheder omfatter retten til indsigt i personoplysninger, indsigelse, ændring, dataportabilitet og retten til at tilbagekalde et samtykke. Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med samt hvordan vi behandler og deler dem.

Er du ikke tilfreds med den måde, hvorpå vi behandler dine personoplysninger, har du desuden ret til at klage til datatilsynet.

Eventuelle klager kan rettes til:

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Telefon: 33193200
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Web: https://www.datatilsynet.dk/

Du kan læse mere om klagevejledning på datatilsynets hjemmeside