DU ER ALTID VELKOMMEN HER

Vi står klar til at byde dig velkommen hos Poul Munk i Silkeborg

vi vil være byens

bedste bilhus

Store ord, men der er vægt bag. Hos os er din bil i trygge hænder. Vores højtkvalificerede medarbejdere på værkstedet sørger for, at du får en god oplevelse og din bil den bedst tænkelige service. Hos os handler det om kvalitet og her får du ingen ubehagelige overraskelser, hvad angår prisen. Det garanterer vi for!

Tjek også vores tilbud på nye og brugte biler, varevogne samt leasing – Vi hjælper dig med alt vedrørende bilkøbet og kan endda tilbyde en totalpakke med bil, finansiering, forsikring og vejhjælp.

11305 - Poul Munk - 009
11305 - Poul Munk - 046

Historien om

Poul Munk A/S

kort fortalt

Bilhandler Poul Munk begyndte i 1967 at handle med brugte biler i Silkeborg. Det skabte grundlaget for det, der senere blev til bilhuset Poul Munk A/S i Silkeborg. Hjulene snurrede lystigt, og efter nogle år kom salget af fabriksnye Honda’er og Citroën’er til. I 2017 overtog Poul Munk A/S forhandling og service af Peugeot i Silkeborg, og i 2019 overtog vi ligeledes Opel i Silkeborg. I april 2020 blev vi autoriseret forhandler af premiummærket DS Automobiles. I 2022 kunne vi annoncere, at vi er blevet forhandler og værksted af Alfa Romeo, Jeep, Fiat og Fiat Professional.

I 2023 overtog vi forhandling og værksted af Mitsubishi, ligesom vi blev autoriseret forhandler og værksted af Hongqi.

I dag er vi autoriseret værksted af 11 bilmærker, forhandler af 8 nyvognsmærker og har både brugtvogns- og erhvervsforhandling og flere store værksteder.

Siden 2019 har vi tilbudt biludlejning af alt fra små personbiler til varevogne, minibusser og flyttebiler til uhørt lave priser. Denne afdeling går i dag under navnet Elstrøm Biludlejning.

Poul Munk A/S beskæftiger i dag omkring 55 medarbejdere i Silkeborg. Her har vi over 7.000 m2 lokaler med Citroën, Opel, Peugeot, DS, Fiat, Fiat Professionel, Hongqi og Vohay-showroom, udstilling, værksteder, lager, salgslokaler og administration.

Du kan også læse om os i vores brochure lige her – OBS: fra 2020.

Bilbranchen danmark & DTI

Vi er medlem af Bilbranchen Danmark (DI). Via det store netværk af bilforhandlere kan vi trække på erfaringer fra andre i branchen – til gavn for dig og din bil.

Desuden er vi tilsluttet en frivillig kontrolordning hos Dansk Teknologisk Institut. Kontrolordningen er med til at sikre et konstant højt kvalitetsniveau og indebærer bl.a. kalibrering af værkstedets maskiner og uanmeldte stikprøvekontroller af vores værkstedsarbejde. Derfor kan du være fuldstændig sikker på, at alt er i orden, når vi tjekker din bil. Du kan læse mere om det arbejde DTI udfører lige her.

Tjek også vores tilbud på nye og brugte biler, varevogne samt leasing – Vi hjælper dig med alt vedrørende bilkøbet og kan endda tilbyde en totalpakke med bil, finansiering, forsikring og vejhjælp.

11305 - Poul Munk - 057
11305 - Poul Munk - 024

Vi støtter

lokalt

Vi er stolt sponsor af Silkeborgs førende håndbold- og fodboldhold. For os giver det mening at støtte aktiviteter, som gavner Silkeborg og vores lokalsamfund. Vi har håndbold og fodbold i blodet – og vi er ikke kun synlige blandt de store spillere, vi har også sponsoraftaler med flere mindre lokale klubhold. Ligesom vi også støtter byens golfklubber, atleter og andre foreningsaktiviteter.

 

Vi er her
For at hjælpe

Book tid til service?

Book tid til din næste bilservice igennem vores værkstedsbooking modul.

BOOK-SERVICE