VI HJÆLPER DIG GERNE

Har du spørgsmål til finansiering og leasing, er du meget velkommen til at ringe til os på 86 82 27 00 eller kigge forbi en af vores salgsafdelinger.

finansiering

Det hele skal hænge sammen økonomisk, når man snakker bilkøb, og det kræver forskellige muligheder ift. finansiering af bilen.

Skal dit bilkøb finansieres med et billån, betyder det, at du betaler et fast månedligt beløb i x antal måneder. Vi tilbyder billån gennem vores finansieringspartnere. 

Når vi rådgiver dig om finansiering, tager vi udgangspunkt i din økonomi, hvor meget du kan lægge i udbetaling, og således  finder vi den mest optimale løsning til lige netop dine behov. 

MED ELLER UDEN

UDBETALING

OG LANG LØBETID

Bliver bilkøbet finansieret med et billån, vælger du selv om det skal være med eller uden udbetaling. Vi kan også tage din gamle bil i bytte som del af en eventuel udbetaling.

Efter temperament kan du få enten fast eller variabel rente på billånet og løbetiden kan være helt op til 96 måneder. Der er derfor alle muligheder for at strikke en finansiering sammen, der passer til din økonomi.

privatleasing

Vi tilbyder privatleasing hos Poul Munk, og det gør sig gældende på stort set alle vores modeller. Privatleasing er for dig, som har brug for at vide et præcist budget for, hvad din bil koster dig. Der kommer ikke uforudsete omkostninger på servicereparationer el. lignende, da alm.service er med i leasingydelsen. Du skal heller ikke bekymre dig om afskrivningen på bilen ved privatleasing. 

Vi tilbyder kun privatleasing på fabriksnye biler. 

Udgifter du selv skal stå for, udover den månedlige ydelse og udbetaling: 
Forsikring, grøn ejerafgift og eventuelt vinterdæk. 

Vi er her
For at hjælpe

Book tid til service?

Book tid til din næste bilservice igennem vores værkstedsbooking modul.

BOOK-SERVICE