Favorabel finansiering

Finansiering på 5 minutter…

Når du har fundet den bil, du godt kunne tænke dig, gennemgår vi de forskellige finansieringsmuligheder med dig. Vi kan på få minutter indhente finansieringstilbud, mens du sidder sammen en af vores sælgere eller biløkonomer.

Udover finansiering kan du få tilbud på forsikring og autohjælp, når du handler bil hos os.

Finansiering for private

Du har mulighed for at vælge et traditionelt billån hos Santander Consumer Bank, Citroën Finans, Peugeot Finans eller Honda Finans. Vi skræddersyr finansieringen til dig og din samtale med vores salgsmedarbejder vil vise, om et billån eller leasing vil være det mest fordelagtige for dig.

Med leasing er der fuldstændig overblik over biløkonomien og du får ingen uforudsete udgifter i leasingperioden.

Med eller uden udbetaling og lang løbetid

Bliver bilkøbet finansieret med et billån, vælger du selv om det skal være med eller uden udbetaling. Vi kan også tage din gamle bil i bytte som del af en eventuel udbetaling.

Efter temperament kan du få enten fast eller variabel rente på billånet og løbetiden kan være helt op til 96 måneder. Der er derfor alle muligheder for at strikke en finansiering sammen, der passer til din økonomi.

Erhvervsfinansiering

Køber du varevogn eller bil til erhvervsmæssigt brug, kan vi også hjælpe med finansieringen. Blandt andet kan vi tilbyde erhvervsleasing - f.eks. splitleasing, der er en fordel, hvis bilen både bruges til erhvervsmæssig og privat kørsel.

Når vi rådgiver dig om finansiering, tager vi udgangspunkt i skattemæssige, økonomiske og likviditetsmæssige konsekvenser for din virksomhed.

Med leasing er der fuldstændig overblik over biløkonomien og du får ingen uforudsete udgifter i leasingperioden.

Opel flytter ind

Vi er glade for at kunne byde Opel velkommen hos Poul Munk A/S

Fra den 1. marts har...

05 Mar 2019