VI HJÆLPER DIG GERNE

Har du spørgsmål til finansiering af erhvervskøb, er du meget velkommen til at ringe til os på 86 82 27 00 eller kigge forbi udstillingen.

Erhvervsfinansiering

Køber du varevogn eller bil til erhvervsmæssigt brug, kan vi  hjælpe med finansieringen. Blandt andet kan vi tilbyde erhvervsleasing – f.eks. splitleasing, der er en fordel, hvis bilen både bruges til erhvervsmæssig og privat kørsel.

Når vi rådgiver dig om finansiering, tager vi udgangspunkt i skattemæssige, økonomiske og likviditetsmæssige konsekvenser for din virksomhed, således vi finder den mest optimale løsning til lige netop dine behov. 

MED ELLER UDEN

UDBETALING

OG LANG LØBETID

Bliver bilkøbet finansieret med et billån, vælger du selv om det skal være med eller uden udbetaling. Vi kan også tage din gamle bil i bytte som del af en eventuel udbetaling.

Efter temperament kan du få enten fast eller variabel rente på billånet og løbetiden kan være helt op til 96 måneder. Der er derfor alle muligheder for at strikke en finansiering sammen, der passer til din økonomi.

opbygning af din varevogn

For mange er varevognen ligesom et kontor. Og ligesom et kontor bliver varevognen også indrettet efter en nøje planlagt agenda. Det er vi gode til – og vi laver rigtig meget opbygning på vores eget værksted, hvor vores erfarne mekanikere har prøvet lidt af hvert. 

Lad os rådgive dig, når du skal finde den helt rigtig opbygning til dit nye rullende kontor. 

Vi er her
For at hjælpe

Book tid til service?

Book tid til din næste bilservice igennem vores værkstedsbooking modul.

BOOK-SERVICE