Vil DU med på holdet?

Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere.
Vil du være en del af Poul Munk?

Kan du se dig selv arbejde i et af Silkeborgs største bilhuse? Bliver du ikke skræmt af en travl hverdag, store ambitioner og målsætninger? Så er vi interesseret i at høre fra dig. Vi vil altid gerne høre fra dygtige fagfolk, som kan se sig selv i ovenstående – uanset om det er inden for service, værksted, salg eller lager. Du kan altid sende en upfordret ansøgning til le@poulmunk.dk 

Jobopslag vil altid fremkomme på denne side, såfremt der er nogen aktuelle. 

Reservedelselev søges

Om jobbet

Vil du være en del af et Silkeborgs største bilhuse? Så er chancen der nu! Vi søger nemlig en dygtig og engageret elev til vores reservedelsafdeling.
Vi leder efter en tekniker!

Om jobbet

Mange bilmærker, et nyrenoveret værksted og en masse dygtige kolleger. Lyder det interessant for dig? Så synes vi, at du skal læse videre her!
Mekaniker søges

Om jobbet

Vil du være vores nye kollega, så er muligheden der nu! Vi leder nemlig efter en udlært mekaniker med hænderne skruet rigtigt på, som kan sørge for at holde vores ledige lift fuldt beskæftiget. Mærkerne du kommer til at varetage som mekaniker hos Poul Munk i Silkeborg er hovedsageligt FCA og Stellantis-mærker (Peugeot, Opel, Citroën, DS, Fiat, Jeep og Alfa Romeo), men vi servicerer også alle andre mærker, så der kan nemt snige sig andre mærker på liften. Der er masser at give sige til som mekaniker her hos Poul Munk, og derfor søger vi en mekaniker som kan tiltræde hurtigst muligt.

Vi er her
For at hjælpe

Book tid til service?

Book tid til din næste bilservice igennem vores værkstedsbooking modul.

BOOK-SERVICE