Vil DU med på holdet?

Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere.
Vil du være en del af Poul Munk?

Kan du se dig selv arbejde i et af Silkeborgs største bilhuse? Bliver du ikke skræmt af en travl hverdag, store ambitioner og målsætninger? Så er vi interesseret i at høre fra dig. Vi vil altid gerne høre fra dygtige fagfolk, som kan se sig selv i ovenstående – uanset om det er inden for service, værksted, salg eller lager. Du kan altid sende en upfordret ansøgning til le@poulmunk.dk 

Jobopslag vil altid fremkomme på denne side, såfremt der er nogen aktuelle. 

Salgselev søges

Om jobbet

Er du passioneret omkring biler og brænder for salg? Har du lyst til at kickstarte din karriere i en dynamisk og spændende branche? Så er dette jobopslag måske noget for dig! Du bliver en del af vores stærke salgsteam, hvor du vil varetage salget af nye og brugte biler sammen med dine øvrige kollegaer. Vi er byens eneste autoriserede forhandler af Citroën, Peugeot, Opel, DS, Fiat, Fiat Professional, Hongqi og Vohay.
Salgskonsulent søges

Om jobbet

Vi søger en dygtig og passioneret salgskonsulent til vores team. Som salgskonsulent vil du være ansvarlig for at drive salget af vores brede udvalg af biler til potentielle kunder. Den ideelle kandidat har en stærk salgserfaring og en forkærlighed for biler. Du bliver en del af vores stærke salgsteam, hvor du vil varetage salget af nye og brugte biler sammen med dine øvrige kollegaer. Vi er byens eneste autoriserede forhandler af Citroën, Peugeot, Opel, DS, Fiat, Hongqi og Vohay.
Mekaniker søges

Om jobbet

Vil du være vores nye kollega, så er muligheden der nu! Vi leder nemlig efter en udlært mekaniker med hænderne skruet rigtigt på, som kan sørge for at holde vores ledige lift fuldt beskæftiget. Mærkerne du kommer til at varetage som mekaniker hos Poul Munk i Silkeborg er hovedsageligt FCA og Stellantis-mærker (Peugeot, Opel, Citroën, DS, Fiat, Jeep og Alfa Romeo + Hongqi og Voyah), men vi servicerer også alle andre mærker, så der kan nemt snige sig andre mærker på liften. Der er masser at give sige til som mekaniker her hos Poul Munk, og derfor søger vi en mekaniker som kan tiltræde hurtigst muligt.
Vi leder efter en tekniker!

Om jobbet

Mange bilmærker, et nyrenoveret værksted og en masse dygtige kolleger. Lyder det interessant for dig? Så synes vi, at du skal læse videre her!

Vi er her
For at hjælpe

Book tid til service?

Book tid til din næste bilservice igennem vores værkstedsbooking modul.

BOOK-SERVICE