Vil DU med på holdet?

Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere.
Vil du være en del af Poul Munk?

Kan du se dig selv arbejde i et af Silkeborgs største bilhuse? Bliver du ikke skræmt af en travl hverdag, store ambitioner og målsætninger? Så er vi interesseret i at høre fra dig. Vi vil altid gerne høre fra dygtige fagfolk, som kan se sig selv i ovenstående – uanset om det er inden for service, værksted, salg eller lager. Du kan altid sende en upfordret ansøgning til le@poulmunk.dk 

Jobopslag vil altid fremkomme på denne side, såfremt der er nogen aktuelle. 

Mekaniker til almene værksted

Om jobbet

Har du hurtige hænder, teknisk forståelse og vil du arbejde på et af Silkeborgs største værksteder? Så synes vi, at du skal læse med her, fordi måske er det dig vi står og mangler. I forbindelse med vores udvidelse fra fire til otte nyvognsmærker leder vi efter flere kolleger til vores værksted, som har fuld fart fremad. Værkstedet bugner af dygtige og rare folk, hvoraf flere af dem har været med helt fra da Poul Munk's historie begyndte på Nørrevænget.
Dygtig pladesmed søges

Om jobbet

Vil du være en del af Silkeborgs største bilhus, hvor der er højt til loftet og plads til udvikling? Så er det nu du skal søge, hvis du har de rette kvalifikationer! Vi søger nemlig en pladesmed til vores hurtigtvoksende skadecenter, hvor vi i dag er 2 arbejdende værkførere, 2 pladesmede og 1 lærling. Der er rygende travlt i vores skadecenter, og du skal derfor have lyst til at indgå i et team, hvor der ikke er nogen der sidder på den lade side - vi hjælper hinanden, og løfter i flok. Stillingen er fuldtid.

Vi er her
For at hjælpe

Book tid til service?

Book tid til din næste bilservice igennem vores værkstedsbooking modul.

BOOK-SERVICE