Glædelig jul fra alle os hos poul munk

23. december, 2021
linkedin-go-jul

Vi vil gerne ønske alle vores kunder, samarbejdspartnere og kolleger en glædelig jul, og et godt nytår.

Kalenderdagene for 2021 er ved at rinde ud, og det giver os anledning til at takke alle jer, som blandt andet læser med her 🙂

Måske bemærkede du vores udfordringer tidligere på året, da vores store værksted brændte. Det krævede, at der blev rykket ekstra tæt sammen i bussen på vores andre værkstedet – og vores mekanikere har formentlig aldrig stået tættere, end de gjorde i den periode. Også kunderne kunne mærke det, da vi blev nødt til at rykke rundt på tider hist og pist, og pladsmanglen på parkeringspladsen, som var fyldt med store containere og lastvogne, var også mærkbart. Vi troede, at det var mindre omfattende at genopbygge, end det reelt set var. Det tog mange måneder – og vi er utrolig taknemlige overfor den forståelse vi blev mødt af med jer kunder – og ikke mindst af vores kolleger. TAK for det. I dag er vi helt tilbage på rette spor med alle lifte, mekanikere og værkførere.

Nu glæder os til at gå ind i det nye år, hvor der venter masser af spændende ting – helst uden uforudsete hændelser. Der er blandt andet en lang række nye modeller på vej, og nogen af dem, er modeller, som vi har kigget langt efter. Her kan blandt andet nævnes den nye Peugeot 308 og DS 4. Begge to kommer i første omgang i en hybrid-variant. De er værd at komme ned og kigge i medio januar, for det er virkelig to biler, som skaber noget opmærksomhed!

Og så er det vigtigt at råbe højt om vores hold af dygtige medarbejdere, som hver dag forsøger at gøre sit bedste, for at skabe de bedste rammer for dig og din bil. Det håber vi du mærker, når du er forbi Nørrevænget for at besøge os – uanset om det er på værkstedet, i salgsafdelingen, biludlejning eller pladen.

Igen, så vil vi bare sige tusind tak for alt i 2021 – og vi glæder os til et godt 2022 i selskab med dig!

Tilmeld
arrangement

Vi er her
For at hjælpe

Book tid til service?

Book tid til din næste bilservice igennem vores værkstedsbooking modul.

BOOK-SERVICE