Lej en billig vare- eller flyttebil

4. juli, 2022

LEJ EN BILLIG (FLYTTE)BIL

Vidste du godt, at du kan leje en billig flyttebil i Silkeborg hos os? Vi har mange forskellige stående, så der er en bil til (næsten) ethvert behov. Ønsker du en minibus, varebil eller den helt store flyttevogn med lift, så har vi den på Nørrevænget i Silkeborg. 

Vare- og flyttebiler lejer vi kun ud i kortere perioder. Personbiler (særligt Citroën C1, C3, C4 og Fiat500 lejer vi også ud på månedsbasis til fordelagtige priser). Vilkår, priser og ledighed kan ses på vores side her. 

BILLIG BILUDLEJNING I SILKEBORG?

Vi har lejet biler i en længere årrække, som vi lejer ud i både korte og længere perioder – alt sammen til fordelagtige priser.

Vi lejer biler ud til særdeles attraktive priser, og har altid lidt nyt på vej ind. Vi lytter til kunderne, og ser vi en efterspørgsel på en specifik bil, forsøger vi ofte at indfri den efterspørgsel. 

På denne side kan du se, hvilke biler vi har til rådighed samt leje den bil du ønsker: Biludlejning.  

Har du spørgsmål til vores biludlejning er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Du kan ringe på tlf. 52 10 27 34 eller 86 82 27 00. Alternativt kan du sende en mail til ah@poulmunk.dk. Så hører du tilbage fra os hurtigst muligt.

Tilmeld
arrangement

Vi er her
For at hjælpe

Book tid til service?

Book tid til din næste bilservice igennem vores værkstedsbooking modul.

BOOK-SERVICE