Lej en billig vare- eller flyttebil

4. juli, 2022

LEJ EN BILLIG (FLYTTE)BIL

Vidste du godt, at du kan leje en billig flyttebil i Silkeborg hos os? Vi har mange forskellige stående, så der er en bil til (næsten) ethvert behov. Ønsker du en minibus, varebil eller den helt store flyttevogn med lift, så har vi den på Nørrevænget i Silkeborg. 

Vare- og flyttebiler lejer vi kun ud i kortere perioder. Personbiler (særligt Citroën C1 og C3 lejer vi også ud på månedsbasis til fordelagtige priser). 
Vilkår, priser og ledighed kan ses på vores side her. 

HVAD ER OSCAR BILUDLEJNING?

OsCar-biludlejning har været hos os i en længere årrække efterhånden. Vi har en pulje på 15-20 biler og varebiler, som vi lejer ud via en fælles platform for alle OsCar biludlejere i Danmark. 

I App Store kan du finde en en Oscar app, som gør det nemt og simpelt at leje en bil hos os. *Tekniske spørgsmål vedr. appen skal tages direkte med kundeservice: 89 88 04 42

Vi lejer biler ud til særdeles attraktive priser, og har altid lidt nyt på vej ind. Vi lytter til kunderne, og ser vi en efterspørgsel på en specifik bil, forsøger vi ofte at indfri den efterspørgsel. 

Hos os er det Lykke der står for biludlejningen, så har du spørgsmål til nogen af vores udlejningsbiler, er du velkommen til at kontakte hende – se kontaktoplysninger nedenfor. 

Kontakt mig for at høre mere
Lykke Elstrøm

Lykke Elstrøm

Barsel

Tilmeld
arrangement

Vi er her
For at hjælpe

Book tid til service?

Book tid til din næste bilservice igennem vores værkstedsbooking modul.

BOOK-SERVICE