Nu kan du tilmelde dig Company Day 2024

27. marts, 2024

vi glæder os til

ÅRETS COMPANY DAY!

Selvom foråret først lige har meldt sin ankomst, så er vi allerede i fuld gang med at planlægge vores traditionsrige Company Day, som i år løber af stablen fredag d. 21. juni kl. 08.00 i nye kulisser – nemlig i de smukke omgivelse hos Ikast Golf Club, Remmervej 36, 7430 Ikast.  

Opbakningen har alle dage været fantastisk, og det samme forventer vi i år. Du skal derfor ikke vente for længe med at melde dig til – pladserne ryger efter først til mølle-princippet. 

Tilmeld dig i bunden af denne side! 

Programmet for dagen starter kl. 08.00.

DSC01546
307547341_493668752767221_7135361556433831767_n

som pm-kunde er du inviteret

til en hyggelig dag

Hvert år giver vi vores kunder mulighed for at deltage i det vi kalder ‘årets hyggeligste dag’ i PM-regi. Vi stiller biler frem på alle led og kanter af golfbanen, og vi sørger for god mad og forplejning både før, under og efter den store golfturnering. En golfturnering som naturligvis også byder på gode præmier! Vi netværker, håber på solskin og nyder god golf. Vi holder fast i den gode tradition, og vi håber på at se dig. 

Vi håber du har lyst til at være med til en af årets hyggeligste dage i PM-regi. Vi glæder os, og håber på at se en masse PM-kunder i Ikast Golf Club.
Jesper Elstrøm
Indehaver

TILMELD DIG

Kunne du tænke dig at deltage i Poul Munks Company Day, så kan du tilmelde dig hos Anne ved at sende en mail med dit navn og DGU-nummer til ah@poulmunk.dk
Du kan også tilmelde dig via knappen herunder, som fører dig direkte ind i mail-modulet.

SPONSORER

Kontakt mig for at høre mere
Kenneth Stjernegaard

Anne Hill

Marketing Manager / Ansv. Elstrøm Biludlejning

Tilmeld
arrangement

Vi er her
For at hjælpe

Book tid til service?

Book tid til din næste bilservice igennem vores værkstedsbooking modul.

BOOK-SERVICE