Poul Munk får kinesisk premium-mærke

23. februar, 2023

PREMIUM-MÆRKE FLYTTER IND

Foråret er spændende! Vi føjer et elektrisk luksusmærke til vores portefølje af bilmærker. I løbet af marts måned vil man kunne opleve flagskibet E-HS9 fra det kinesiske bilmærke Hongqi, som vi fremadrettet skal være forhandler af.

”Vi har netop indgået endnu et samarbejde med vores importør om forhandlingen af Hongqi
, fortæller indehaver Jesper Elstrøm og fortsætter: ”Vi blev inviteret med på en rejse, der var for spændende til ikke at være en del af. Hongqi repræsenterer et univers af enestående luksus og komfort, så det vil være et helt unikt supplement til vores eksisterende bilmærker.”

Hos K.W. Bruun Import glæder koncernforhandlerchef Kurt S. Jensen sig over det udvidede samarbejde: ”Vi er glade for, at Jesper og co. var klar på at springe ud i dette eventyr samme med os. Vi tager hul på et helt nyt og spændende kapitel, men jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at Jesper og hans team af dedikerede medarbejdere har både viljen og kompetencerne til at løfte denne opgave. Salgsteamet har gennemført vores ambitiøse elbiluddannelse ”Electric Academy”, så de er yderst velforberedte og klar til at rådgive om vores nye elektriske luksusmærke”.

Det er ikke kun i salgsteamet, at man er klar til at tage imod det nye kinesiske mærke. ”Vores nye Hongqi-kunder skal opleve service og tryghed i alle bilkøbets facetter og det gælder naturligvis også på værkstedet og hele eftermarkedsdelen”, fortæller Jesper. ”Derfor har vores teknisk ansvarlige og mekanikere været på en grundig uddannelse i den nye model, E-HS9, så de er 100 % klædt på til at give den bedste kundeoplevelse.”

HVAD ER HONGQI?

Hongqi har været til salg i Norge det seneste år, og her er der solgt 1.800 stk. af HS9. I dag er det kun den ene model i porteføljen, men allerede i 2024 kommer der mange spændende modeller til. 

Hongqi betyder rød stjerne, og mærket har bygget biler til den kinesiske magtelite siden 1958. Bilerne var oprindelig store, sorte limousiner til ministre, topledelse og militær.

Produktionen af E-HS9 sker på en af verdens mest moderne bilfabrikker i Changchun, Kina.

Hongqi har derudover Joint Venture-samarbejde om udvikling og produktion med Volkswagen, Audi, Toyota og Mazda. På fabrikken i Changchun bliver der også produceret Audi e-tron til det kinesiske marked. Danmark er det fjerde marked i Europa, hvor Hongqi har etableret sig.

Poul Munk EAST
Kejlstrupvej 65
8600 Silkeborg
86822700
Thorkil Hansen er salgschef for Hongqi
Dét her. Det bliver spændende! Vi har over en længere periode være i dialog om det nye kinesiske premiummærke Hongqi. Det var først da vi så HS9'eren med egne øjne, at vi virkelig forstod hvad der var tale om. Det her er premium med teknologi i en helt ny klasse. I skal gøre jer selv den tjeneste at komme ned og se bilen med egne øjne. Den er vild!
Kasper Elstrøm
Salgsdirektør

AUTORISERET HONGQI-VÆRKSTED

Fra 1. marts er vi dit autoriserede HONGQI-værksted i Silkeborg. Det betyder, at vi snakker direkte med importøren og fabrikken, og får seneste nyt inden for teknologien, modelprogrammer og meget mere. Du får også et autoriseret stempel i din servicebog. 

Vores indskrivning hjælper dig med din bil

TID TIL PRØVEKØRSEL?

Ønsker du en prøvekørsel, bedes du kontakte Thorkil for at aftale en tid der passer dig. Så er bilen også klargjort til du kommer, og vi har afsat tid til dit besøg.

Tilmeld
arrangement

Vi er her
For at hjælpe

Book tid til service?

Book tid til din næste bilservice igennem vores værkstedsbooking modul.

BOOK-SERVICE