Poul Munk udvider med nyt mærke

24. januar, 2023

NYT MÆRKE TIL HUSET

MITSUBISHI

NYT PÅ NØRREVÆNGET:
 Pr. 1. marts er vi officielt autoriseret forhandler og værksted af vores niende bilmærke under taget på Nørrevænget, Mitsubishi. 

Vi glæder os til at tilføje endnu et mærke til vores portefølje, som passer godt ind i vores rammer. Mitsubishi hører under samme importør, som vores nuværende mærker gør – og på den måde er der en masse synergi i arbejdsgange og systemer. 

Til foråret er der allerede Danmarkspremiere på en rigtig spændende SUV; Mitsubishi ASX – en robust og komfortabel crossover med avanceret plug-in hybridteknologi. 

DERFOR SKAL VI HA' ET MÆRKE MERE

Bilbranchen er en mærkelig størrelse på mange parametre. Tiderne ændrer sig, og vi ser ind i en fremtid med masser af dejlige el- og plug-in hybridbiler. Vi ser også en stor fordel i, at kunne tilbyde kunder ‘alt undet ét tag’, og dermed have et stort bilhus med masser af varer på hylden.  Med overgangen til el-biler følger også en ændring i hele opsætningen på vores store værksted, og derfor er volumen en nødvendighed, for at vi kan fastholde vores plads i markedet. Et godt eksempel er vores årlige service på bilerne, som er mindre omkostningsfuldt end for en fossilbil. Vi er fast besluttet på hele tiden at være up to date i forhold til branchen selv, og ligeledes at være i konstant udvikling. 

Thorkil Hansen

Thorkil bliver salgschef for Mitsubishi
Nyt
Vi glæder os rigtig meget til at kunne tilbyde vores kunder endnu et mærke i huset. I dag ser vi fordelen i at kunne fremvise vores kunder en lang række biler fra forskellige mærker - vi er nemlig overbeviste om, at vi har noget til enhver smag med nu ni forskellige mærker! Mitsubishi passer godt ind i vores segment, og samtidig holder vi os til samme importør. Det giver mening for os.
Kasper Elstrøm
Salgsdirektør

VI SERVICERER DIN MITSUBISHI - OGSÅ SELVOM DEN ER KØBT ANDETSTEDS

Fra 1. marts er vi dit autoriserede Mitsubishi-værksted i Silkeborg. Det betyder, at vi snakker direkte med importøren og fabrikken, og får seneste nyt inden for teknologien, modelprogrammer og meget mere. Du får også et autoriseret stempel i din servicebog. 

Vores indskrivning hjælper dig med din bil

Tilmeld
arrangement

Vi er her
For at hjælpe

Book tid til service?

Book tid til din næste bilservice igennem vores værkstedsbooking modul.

BOOK-SERVICE