Telefontider på værkstedet

11. juli, 2023

TRAVLE TIDER PÅ TELEFONEN

Vi ved, at telefonkø er irriterende! Så for at du bedst muligt undgår det, har vi listet vores særligt travle tidsperioder på værkstedstelefonen op:

Man-torsdag:   08-09.30
                              15-16.00 

Fredag:               08-09.30
                              13.30-14.15

BOOK TID TIL SERVICE ONLINE...

Seneste nyt fra huset

Åbningstider påske

Se vores åbningstider i påsken lige her. Vi holder lukket skærtorsdag og langfredag, men salgsafdelingerne er allerede tilbage igen lørdag samt påske- og 2. påskedag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Læs mere »
Nøgle biludlejning Silkeborg

Elstrøm Biludlejning

Velkommen til Elstrøm Biludlejning – her kan du leje minibusser, flyttebiler, personbiler og varebiler! Vi har mange forskellige typer køretøjer, og du kan altid kontakte os med en forespørgsel. Leder du efter biludlejning i Silkeborg, så er det os du skal spørge.

Læs mere »

Nytårskur hos Poul Munk!

Kom til nytårskur hos Poul Munk – vi har ekstraordinært lave priser på udvalgte modeller – blandt andet Peugeot 308 SW BHDi eller en Opel Mokka PT. Listen over tilbud er så lang, at den ikke kan fattes på papir. Kom selv og se på Nørrevænget i weekenden!

Læs mere »

Åbningstider i julen

Tjek vores åbningstider for julen 2023. De særlige åbningstider er gældende for både salgsafdelinger, biludlejning, skadecenter, lager og værksted.

Læs mere »
Kontakt mig for at høre mere
Lykke Elstrøm

Lykke Elstrøm

Barsel

Tilmeld
arrangement

Vi er her
For at hjælpe

Book tid til service?

Book tid til din næste bilservice igennem vores værkstedsbooking modul.

BOOK-SERVICE